Membrana bituminoasa Arcon Festa Plus 10mp

125.00 lei

Dimensiune: 1x10ml

Greutate: 3kg/m2(30kg)

Disponibil doar în magazin

Descriere

Membrana bituminoasa Arcon Festa Plus 10mp

FESTA PLUS este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), având o armatura compozita, formata din împâslitura de poliester (P) armata longitudinal cu fibre de sticla rasucite sau împâslitura de fibra de sticla armata longitudinal (V).
Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente împotriva îmbatrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-5o C), durabilitate.

Membranele FESTA PLUS P si PA au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii .

Membranele FESTA PLUS V si VA ofera foarte buna stabilitate dimensionala, fiind folosite ca strat de baza sau strat final în lucrarile bi- sau multistrat (V +PA sau P+ VA).

Membranele FESTA PLUS PA si FESTA PLUS VA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei.

Membranele FESTA PLUS P si V sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.
Partea inferioara a membranelor FESTA PLUS este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara.

Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat în relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei. Încalzirea membranei peste temperatura de topire optima poate provoca modificari în structura materialului.

Domenii de utilizare : lucrari de complexitate usoara, acoperisuri plane sau curbate pe structura de beton etc.